Moneda

RON

Coş de cumpărăturix

Coşul tău este gol!

Termeni de utilizare

Bine ai venit la Artizanat Iasi!
Te rugam sa revezi urmatorii termeni si conditii de utlizare, care guverneaza utlizarea site-ului de catre tine. ("Acordul").
Utilizarea site-ului reprezinta acceptarea acestui acord. Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica acest acord oricand, fara o notificare prealabila. Din acest motiv, te incurajam sa revezi acest acord de fiecare data cand utilizezi site-ul. Daca nu estii de acord cu acesti termeni, te rugam sa nu folosesti site-ul.

Tranzactiile pe site
    Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda plasata pe site. Putem limita sau anula cantitatile comandate. Aceste restrictii pot include comenzi plasate de acelasi client, cu acelasi card de credit, si/sau comenzi care folosesc aceeasi adresa pentru facturare si/sau aceeasi adresa de livrare. In cazul in care vom modifica sau anula o comanda, vom incerca sa te notificam contactandu-te pe adresa de e-mail si/sau la numarul de telefon oferit in momentul cand a fost efectuata comanda.
Continutul site-ului
    Site-ul si toate materialele de pe site, incluzand texte, imagini, ilustratii, design-uri, icon-uri, fotografii, video clipuri si alte materiale sunt detinute si controlate de Artizanat Iasi. Site-ul si continutul sau este destinat exclusiv pentru uz personal, necomercial. Nu ai voie sa reproduci, publici, transmiti, distribui, afisezi, modifici, vinzi sau sa exploatezi in nici un fel continutul site-ului. Site-ul si continutul sau este destinat promovarii produselor si serviciilor societatii comerciale Artizanat Iasi disponibile in Uniunea Europeana. Site-ul este controlat si operat de MCPACHE S.R.L. din birourile sale din orasul Bucuresti, sector 6, Romania.
Comentariile utilizatorilor, recenziile, feedback-ul si alte observatii ale acestora
    Toate comentariile, feedback-urile, sugestiile si ideile trimise sau oferite societatii comerciale Artizanat Iasi, online, prin email, sau prin scrisoare postala, vor fi si vor ramane proprietatea Artizanat Iasi. Dezvaluirea, trimiterea sau oferirea oricaror tipuri de comentarii constituie cesionarea catre Artizanat Iasi a tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar MCPACHE S.R.L. nu va avea nici o limitare in utilizarea acestora, in scopuri comerciale sau in orice alt scop.
    Artizanat Iasi nu are si nu va avea nici o obligatie
    (1) de a pastra confidential recenziile;
    (2) de a plati despagubiri pentru oricare din recenzii;
    (3) de a raspunde la oricare din recenzii. Artizanat Iasi are dreptul dar nu este obligata sa monitorizeze sau sa modifice oricare comentariu. Esti de acord sa nu incalci nici un drept al unei parti terte, incluzand drepturile de autor, de marca inregistrata, intimitate sau alte drepturi. In plus, esti de acord ca recenziile tale sa nu contina calomnii, materiale abuzive sau obscene, sa nu contina virusi sau alte programe care ar putea afecta operationalitatea paginii web. Nu ai voie sa folosesti adrese de email false sau sa pretinzi ca esti o alta persoana. Tu esti responsabil in exclusivitate pentru recenziile scrise de tine. Artizanat Iasi nu isi asuma nici o responsabilitate si nu poate fi trasa la raspundere pentru comentariile scrise de tine sau de o parte terta.
Plangeri pentru incalcarea dreptului de autor
    Artizanat Iasi respecta proprietatea intelectuala a altora. In cazul in care credeti ca munca ta a fost copiata sub orice forma astfel incat incalca drepturile de autor, te rugam sa ne contactaţi.
Informatiile produsului
    Multe din produsele disponibile pe site sunt disponibile si in magazinele noastre. Preturile afisate pe site sunt in RON si includ T.V.A.. Anumite produse sunt disponibile exclusiv online, prin intermediul paginii noastre web. Aceste produse pot avea anumite limitari de cantitate si pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul paginii web, in concordanta cu politica de returnare aplicabila.
Erori, inexactitati si omisiuni
    Se poate intampla uneori sa existe informatii pe site-ul nostru care contin erori de ortografie, inexactitati sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, preturilor, promotiilor, ofertelor si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta erorile, inexactitatile sau omisiunile si de a anula comenzile daca o informatie de pe site este incorecta, oricand, fara o notificare prealabila (chiar daca o comanda a fost deja plasata).
Culori
    Facem tot ce este posibil pentru a afisa cat mai acurat culorile produselor care apar pe site. Nu iti putem garanta insa ca ecranul monitorului tau va afisa cu exactitate aceste culori.
Link-uri catre alte pagini web si servicii
    Site-ul poate contine link-uri catre alte pagini web care nu sunt controlate de Artizanat Iasi, care nu are nici o responsabilitate pentru paginile spre care face link. Link-urile sunt oferite exclusiv pentru a inlesni navigarea pe site sau pentru informarea utilizatorilor site-ului.
Declinarea responsabilitatii
    Materialele de pe site sunt oferite "asa cum sunt", fara nici un fel de garantie, in afara celor implicate voit, incluzand fara limita, garantii ale titlului, garantiile implicite ale produselor, potrivite pentru un scop particular sau neincalcarea proprietatii intelectuale. Artizanat Iasi declina orice responsabilitate de a actualiza materialele de pe site, cu toate ca firma Artizanat Iasi poate modifica materialele de pe site oricand, fara instiintare prealabila. Utilizarea site-ului presupune asumarea intreagii responsabilitati pentru orice cost asociat cu utilizarea site-ului. Artizanat Iasi nu va fi responsabila pentru daunele de orice fel cauzate de utilizarea site-ului de catre tine.
Despagubiri
    Esti de acord sa aperi, despagubesti si sa mentii Artizanat Iasi departe si impotriva oricaror tip de reclamatii, daune, costuri, incluzand cheltuielile de judecata care decurg din sau au legatura cu utilizarea site-ului de catre tine si/sau de incalcarea unei clauze ale Acordului.
Solutionarea conflictelor
    Fiind constienti de costurile ridicate ale unei neintelegeri, nu doar in bani dar de asemenea in timp si energie, impreuna, tu si Artizanat Iasi sunteti de acord cu urmatoarea procedura de solutionare a conflictelor: in cazul unei controverse sau a unei neintelegeri provenite din utilizarea paginii noastre web sau din incalcarea, fortarea acestui Acord sau a oricarei parti din el ("Conflictul"), inainte de de a incepe procedura penala, trebuie sa incercam sa solutionam problema intr-o maniera amiabila printr-o notificare in scris a celeilalte parti (scrisoare cu confirmare de primire) in care sunt descrise faptele si circumstantele (incluzand orice document relevant) care au produs acest conflict si prin permiterea unui interval de 30 de zile pentru a raspunde sau pentru solutiona neintelegerea. Notificarea trebuie trimisa:
    (1) catre MCPACHE S.R.L. la: MCPACHE S.R.L. Departamentul juridic, IULIUS MALL ETAJ 2, Iasi In atentia: D-nului Administrator;
    (2) catre tine la ultima adresa de facturare folosita sau la adresa de facturare/livrare din profilul dvs. online. Amandoua partile, atat tu cat si Artizanat Iasi sunteti de acord ca aceasta procedura de solutionare a conflictului este o conditie premergatoare care trebuie indeplinita inaintea initierii procedurii de litigiu.
Drept legal
    Acest Acord a fost interpretat in conformitate cu legile din Romania. Orice conflict aparut in timpul acestui Acord va fi solutionat exclusiv de curtile de justitie din Romania. Exceptia unei clauze a acestui Acord nu poate fi considerata o exceptie pentru celelalte clauze prevazute in acest Acord. Daca oricare din clauze se dovedeste a fi inaplicabila sau invalida din orice motiv, acea clauza va trebui separata, iar celelalte clauze vor avea in continuare puteri depline si efecte. Acest Acord reprezinta un contract intre noi referitor la utilizarea de catre dvs. a paginii noastre web.
Incetarea
    Acesti termeni au efect pana la rezilierea lor de catre tine sau de catre Artizanat Iasi. Poti rezilia acest Acord oricand. Artizanat Iasi de asemenea poate rezilia acest Acord oricand fara o notificare prealabila.In consecinta, Artizanat Iasi poate restrictiona accesul la site, daca incalci clauzele acestui Acord.
Termeni si conditii de utilizare Card Cadou
    1. Cardul cadou permite cumpararea de produse in magazinul on-line sau in showroomul Artizanat Iasi.
    2. Cardul cadou poate fi folosit pentru a achita integral sau partial orice produs achizitionat din magazinul on-line sau in showroom Artizanat Iasi. Suma va fi scazuta de pe Cardul cadou si soldul disponibil va putea fi utilizat pentru cumparaturi ulterioare.
    3. Soldul disponibil pe cardul cadou este diferenta dintre soldul disponibil inainte de a cumpara si valoarea ultimei cumparaturi.
    4. Acest Card cadou nu este un card de garantare a cecurilor, de credit sau de plati si nu poate fi returnat, schimbat cu numerar sau folosit pentru achizitionarea unui alt card cadou.
    5. Soldul Cardului cadou nu este purtator de dobanda.
    6. La plata cu Cardul cadou nu se acorda rest.
    7. Daca suma totala a cumparaturilor depaseste soldul cardului cadou, diferenta poate fi achitata in oricare din modurile de plata admise de magazinul on-line.
    8. Cardul cadou este un document la purtator, singurul raspunzator pentru utilizarea acestuia fiind posesorul sau.
    9. Cardul cadou poate fi utilizat conform conditiilor de la emiterea a acestuia.
    10. Cardul cadou nu poate fi inlocuit in caz de deteriorare, pierdere sau furt.
    11. Termenul de valabilitate al Cardului cadou este de 365 de zile de la data emiterii. Dupa aceasta perioada, Cardul cadou va expira si orice sold restant este pierdut.
    12. Exceptand alte dispozitii contrarii conditiilor de utilizare a Cardurilor cadou aplicabile in Romania, produsele cumparate cu cardul cadou sunt supuse aceleiasi politici de schimburi ca si pentru celelalte produse vandute pe magazinul on-line.
    13. Pentru produsele achizitionate folosind Cardul cadou, MCPACHE S.R.L. ofera ca modalitati de asigurare a garantiei, in functie de deficienta, repararea produsului sau inlocuirea acestuiai, in conditiile legislatiei in vigoare. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

    Artizanat Iasi isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentelor conditii de utilizare fara notificare.
    Puteti verifica soldul sunand la telefonul cu tarif normal 0374179200 si mentionati codul Cardului cadou
Returnarea
    Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului (Art 4, litera b, din OG 120/2000)

Powered by OpenCart. Theme by raviG